Mitt namn är Martin Johansson, jag går på Västerhöjd i Skövde och läser sista året på sammhällslinjen i klass sa3a. Den ursprungliga anledningen till denna sida är för en examinationsuppgift för kursen WEU01 (Webbutveckling)

Min hemsida, Beginnersking handlar om tips för nybörjare när det gäller skidåkning. Sidan inriktar sig då på personer som vill börja åka skidor eller som är nybörjare inom sporten. Det kommer finnas information om vilken utrustning som är bra att börja med, vilka typer utav backar som är lätta att lära sig i samt lite information om vad som kan vara bra att göra utöver skidåkningen för att underlätta musklerna i ens ben och balans.

Tidigare i kursen så har vi arbetat med sidolayoutanalyser och hur en sida är tekniskt och grafiskt uppbyggd. Vi har haft uppgifter och genomgångar gällande olika lagar som är bra att känna till då man skapar en hemsida. Vi har även jobbat med HTML5 + CSS3 i tidigare uppgifter.
Upphovsrätten är inget bekymmer gällande denna sida, då jag endast tänker använda mig utav egna kort och personlig erfarenhet gällande ämnet. Vid användandet utav eget material behöver jag inte oroa mig om att fråga om lov för material där individen/gruppen har ensamrätt vilket är vad upphovsrätten handlar om.

Många personer som jag känner är sugna på att åka skidor men samtidigt är det en del som inte vågar, inte orkar osv. Denna sida är en simpel guide för de som antingen vill ta sig an utmaningen att ställa sig på skidorna eller för dem som nyligen börjat och letar tips för nybörjare. Sidan kommer vara stilren, simpel, lätt att navigera sig runt på och med en väldigt positiv inställning mot skidåkning. Vad jag har sett så värst många sidor om detta och webbsidans namn ger en rätt klar bild på vad den handlar om, så därför tycker jag att det kan bli ett vinnande bidrag.